Szolgáltatások

Védőoltások, mikrochip beültetés, állatútlevél kiállítása

Kutyák, macskák, nyulak részére teljes körű oltási programot biztosítunk.

Sebészeti ellátás

Legbiztonságosabb altatógépes altatás mellett a tervezett műtétektől a sürgősségi beavatkozásokig a sebészeti szolgáltatások széles skáláját biztosítjuk.

Bőrgyógyászat, allergia vizsgálat

Állatorvosaink kiemelt érdeklődési területe a bőrgyógyászat. Részletes kivizsgálást, allergia menedzsmentet végzünk.

Fogászat, szájsebészeti ellátás

Az egészséges fogaktól boldogabb életet fog élni kedvenced. Speciális fogászati berendezéseink segítségével magas színvonalon tudjuk ellátni betegeinket.

Szemészeti ellátás

A részletes szemészeti vizsgálatok mellett szemészeti műtéteket is végzünk.

Digitális röntgen-, ultrahang-, endoszkópos vizsgálatok

Ultrahangunkkal, digitális röntgen-, és endoszkópos rendszerünkkel egyszerűen, gyorsan, jó minőségű felvételeket tudunk készíteni.

Belgyógyászati vizsgálatok, vérnyomásmérés

A betegségek korai felismerése kulcsfontosságú a sikeres kezeléshez. Részletes fizikális-, és műszeres vizsgálatokat végzünk.

Fülészeti ellátás

Az endoszkópos, mély hallójárat vizsgálaton és tisztításon kívül számos beavatkozást kínálunk a fülbetegségek gyógykezelésére.

Szülészeti, szaporodásbiológiai ellátás

Szaktanácsadáson kívül ultrahangos vemhességvizsgálatot, császármetszést, illetve egyéb ivarszervi műtéteket is végzünk.

Teljes körű laborháttér, saját labor

Fő célunk, hogy kedvenced betegségét minél előbb megállapítsuk. Házi laborrendszerünkkel pár perc alatt eredmény kapunk, így azonnal elkezdhetjük a célzott kezelést.

Időskori állapotfelmérés

Szűrővizsgálataink lehetővé teszik a betegségek korai felismerését, ami a hatékony gyógykezelés szempontjából kulcsfontosságú.

Kézi patika, gyógytápok, táplálékkiegészítők forgalmazása

Kézi patikánkban minőségi kullancs-, bolha-, szívférgesség ellenes szereket, Trovet, Royal Canin, Hill's, Bunny Nature gyógytápokat, megbízható táplálékkiegészítőket tartunk.

Háznál történő betegellátás, ügyeleti ellátás

Kiszállásainkon csak oltást, illetve végleges elaltatást végzünk. Információ az állatorvosi ügyeleti ellátásról Győr és környékén.

Szívférgesség kezelése, parazitológia vizsgálatok

A szűrővizsgálatok jelentős részét helyben el tudjuk végezni, így az eredmény gyorsan elkészül. A fertőzések teljes palettájának kezelése, a szívférgesség komplex terápiája is elérhető nálunk.

Szigetközi elárvult, sérült vadmadarak, emlősök ellátása

Korlátozott kapacitással, de lehetőségeinkhez mérten segítünk a Szigetközben megsérült vadmadarakon, kisebb emlősökön.

Euthanasia

Minden gazdi életében eljön egyszer a legnehezebb pillanat. Állatorvosaink segítenek abban, hogy a beavatkozás a legkíméletesebb módon, a legnyugodtabb körülmények között történjen meg.

Széchenyi 2020