Háznál történő betegellátás, sürgősségi ellátás

Háznál történő betegellátás, kiszállás

Háznál történő ellátás, kiszállás során kizárólag oltást, és végleges elaltatást végzünk. Beteg állat esetében háznál nem tudjuk a magunktól elvárt színvonalon végezni munkánkat. Sokszor nincsenek meg a feltételek egy egyszerű betegvizsgálathoz sem, illetve szükség esetén kiegészítő vizsgálatokat  (röntgen, ultrahang, laborvizsgálatok) sem tudunk végezni. A rendelő diagnosztikai eszközeit, műszereit, gyógyszereit nincs módunk kiszállítani, így a háznál történő betegellátás a diagnózis felállításának rovására menne. Kiszállást a következő településeken vállalunk: Győr egyes részei, Győrújfalu, Győrladamér, Győrzámoly, Dunaszeg, Dunaszentpál, Mecsér, Ásványráró. 

Sürgősségi ellátás rendelési időn kívül, hétvégén, ünnepnapokon

Kedvenceinkkel is történhetnek balesetek, továbbá kialakulhatnak néha olyan problémák, kórképek is, amelyek azonnali, sürgős orvosi ellátást igényelnek. Amennyiben rendelési időn kívül keletkezik a baj, sokszor nehéz állatorvost találni.

Ha segítségre van szükséged, kérlek hívd a következő telefonszámot: 704333509. Rendelőnk nem tart éjjel-nappali ügyeletet, de ha lehetőségünk van rá, próbálunk legalább telefonon segíteni!

Felhívjuk a figyelmedet, hogy rendelési időn kívül ügyeleti díjat számítunk fel (természetesen az előre egyeztetett kiszállások nem ügyeleti díjasak)!

A Győr és környékének aktuális ügyeletes állatorvosának a nevét, és elérhetőségeit a Magyar Állatorvosi Kamara honlapján lehet megtalálni.

Nyitva tartó állatkórházak éjszaka, hétvégén, ünnepnapokon.

Rólunk írták