Rólunk írtátok

A mindennapok nehézségeiben a gyógyuló kis betegeink tekintete, a gazdik szeretete, kedves értékelése, egy gyerekrajz ad újra, és újra erőt, hogy ugyanazzal a lelkesedéssel, elhivatottsággal tudjuk tovább csinálni munkánkat.

Köszönjük!

Segítsd munkánkat, hogy jobbak legyünk!

Ha szolgáltatásunk minőségével, munkatársainkkal valamiért nem voltál elégedett, kérlek jelezd nekünk, hogy változtatni tudjunk rajta! Írj erre az email címre: szigetkoziallatorvos@gmail.com!

Köszönjük, segítségedet! 

Bár nagyon nehéz mindenkinek megfelelni, mi azon dolgozunk, hogy ne csak a kis pácienseink, hanem gazdáik is elégedetten távozzanak.

Még több véleményt szeretnél olvasni rólunk? Nézd meg orvosainkról mit írtak mások, vagy látogass el Facebook oldalunkra! 

5/5

Köszönök nektek mindent, életem legjobb döntése volt hogy hozzátok járjunk.

Abdai Lilla

5/5

Már az első látogatás után nem is volt kétséges, hogy itt ragadunk Nem kaptunk mást csak odafigyelést, profizmust és segítőkészséget és szeretet nem csak a kutyusaink, hanem mi is! Szóval köszönjük, hogy vagytok nekünk Szigetközi Állatgyógyászati Központ! És 6. csillag a sok ötletes játékért, kisállatokról való hírekért és a vicces megosztásokért!

Tarján Veronika

5/5

Csodálatos orvosok, az egész megyében az egyetlen hely, ahova még a nyuszimat is nyugodt szívvel viszem, mert tudom, hogy szakértő kezek veszik körül, és rendelkeznek olyan speciális tudással is, ami egy nyuszi szakszerű ellátásához nélkülözhetetlen. Hatalmas köszönet és hála nekik!

Légrádi Annamaria

5/5

Ezúton is szeretnénk megköszönni a kiváló munkájukat, empatikus és nagyon kedves hozzáállásukat a nyuszinkhoz, és hozzánk. Nagyon köszönjük, hogy vigyáztak rá!

Horváthné Berta Boglárka

5/5

A térségben a legjobb nyuszihoz értő orvosok. Máshova nem is szabad menni nyuszival. Rendkívül kedvesek, állatszeretők és barátságos áron dolgoznak. Csak ajánlani tudom!

Lazur Eszter

5/5

Már 1 éve küzdöttünk a pseudomonassal. Határán voltunk annak hogy 5 éves gyönyörű spánielem hallójáratát el kell távolítani. Ekkor ajánlotta barátnőm Zsuzsát és Lacit a legjobb döntés volt orvost váltani. Ma érkezett a hír , nincs kimutatható baci a fülében köszönöm a lelkiismeretes munkát!

Peitl Éva

5/5

Profizmus, hozzáértés, segítőkészség, állatszeretet és türelem, amivel minden alkalommal fogadnak minket, legyen szó egy sima oltásról vagy egy mérgezésről! Rengeteg köszönettel és hálával tartozunk azért, amit az elmúlt évek során kaptunk! Minden állatnak és gazdinak kívánom h ilyen állatorvosai legyenek! Köszönjük!!!

Póczik Lili

5/5

A lehető legjobb döntés volt, hogy hozzájuk vittük a kis Guccsikánkat. Nagyon lelkiismeretesek és látszik hogy nagyon értik a dolgukat. Le a kalappal előttük. Hálás köszönetem nekik, hogy így vigyáznak minden kisállatra. Én csak ajánlani tudom őket mindenkinek!! Köszönjük szépen Nektek a fáradságos napokat, a műtéteket, a szakszerű ellátást és az állatok iránti szereteteket. Ti vagytok a mi kis kedvenceink mindennapi hősei!!

Gattyán Niki

5/5

Köszönjük Bailey nevében is a gyors és szakszerű ellátást! Csupaszív emberek,kiváló orvosok asszisztensek!Tiszta szívből ajánlom!!Köszönjük hogy vagytok Nekünk!

Horváth Edit

5/5

Kedvesek, profik, türelmesek, minden kérdésemre kedvesen és részletesen válaszolnak.

Legjobb választás volt a kutyusunknak.

Kálmán Júlia

5/5

Tiszta, új váróterem. Nagyon kedves kiszolgálás. Alaposan átvizsgálták a kutyusunkat, de nagyon finom könnyed kezekkel. Pozitív élményként maradt meg az első találkozás, és biztos nem az utolsó volt.

Péter-Borsányi Dóra

5/5

Nagyon kedvesek, szakmailag kimagasló színvonal. Egzotikus kisállatokban a környéken, de megkockáztatom, hogy megye szinten is a legjobbak. Gördülékeny a rendelés, érthetően magyaráznak, és jól megszervezett a rendelési idő is.

Mivel egy átlag gazdinál én lényegesen többet járok állatorvosokhoz, kicsit nagyobb a rálátásom, ezért csak ajánlani tudom őket mindenkinek!

Válint-Adamecz Alexandra

5/5

Örülhetnek a szigetközi állat tulajdonosok, hogy Dr. Fekete László egy minden igényt kielégítő, jól felszerelt kisállat kórházat nyitott!

Sok éves együtt töltött közös munkánk alatt, bebizonyította, hogy egy állatszerető, lelkiismeretes, mindig fejlődni képes, nagy tapasztalatú állatorvos vált belőle a hosszú évek során. Számtalan gazdi fejezte ki háláját egy-egy megmentett kis életért!

És ezt a tudást és tapasztalatot maximálisan kiegészíti, Vojtilla Zsuzsanna doktornő!

Még több és nagyon sok sikeres életmentést kívánok!

Ragányi Renáta

5/5

Köszönünk Nektek Mindent! Kedvesek, profik Vagytok! Legjobb választás Voltatok a kutyusunknak!

Tóth-Mitring Regina

5/5

Első fogászati beavatkozásunk volt . Nem vagyunk egyszerű esetek , amennyire pici es cuki annyira akaratos és hisztis de nagyon jól kezelték, minden zökkenőmentesen ment, nagyon kedvesek voltak !

Szuper ellátás, szuper orvosok!

Gondi Dóra

Széchenyi 2020