Rendelőnk bemutatása, praxisfilozófiánk

A Szigetközi Állatgyógyászati Központ a Szigetköz déli részén Győrzámolyon, a Rákóczi út 55. szám alatt található. A környék egyetlen állatorvosi rendelője Győrtől 5 km-re, könnyen megközelíthető helyen (Győrzámoly főutcáján), kényelmes parkolási lehetőséggel, tágas váróteremmel, családias környezetben vár Téged és kedvencedet.

Csapatunk ereje

„Egynek minden nehéz; soknak semmi sem lehetetlen”
Széchenyi István

Működésünk alapja, hogy nem egy orvoshoz, hanem egy együttműködő csapathoz érkeznek a betegek. Képzett állatorvosaink, tapasztalt asszisztenseink közösen birkóznak meg a nehéz esetekkel.

Közvetlen kommunikáció

Barátságos légkör

Fontosnak tartjuk a nyílt, őszinte kommunikációt, a részletes tájékoztatást. A legtöbb gazdival tegeződünk.

Miért válassz minket?

Kiemelkedő felszereltség, folyamatos fejlődés

Nem érjük be kevesebbel.

Hisszük, hogy csak a legjobb eszközökkel lehet minőségi munkát végezni. Folyamatosan fejlesztjük eszközparkunkat, képezzük magunkat, hogy minél magasabb szinten tudjuk ellátni kedvenced.

Gazdibarát ellátás

Fontos a kényelmed, az időd

Időpontfoglalási-, drop off rendszerünk, recepciónk mind azt a célt szolgálja, hogy a lehető legkevesebbet kelljen várakoznod, ha a kisállatodat hozod, vagy csak egy gyógyszerért látogatsz el hozzánk.

Állatorvosaink sokéves szakmai tapasztalata, kisállatgyógyász, egzotikus állatgyógyász szakállatorvos végzettsége, a kiemelkedő felszereltség teszi lehetővé a teljes körű, gyors és szakszerű beavatkozást.

Jelmondatunk, a „legközelebb hozzád” tükrözi praxisfilozófiánkat is.

Célunk, hogy a hozzánk betérő állatok ugyanabban a figyelemben, gondoskodásban részesüljenek, mint az otthoni környezetben. Személyzetünk minden tagja állatszerető, állattartó gazdi is, akik családtagként tekintenek állataikra. Munkánk során ugyanazzal a törődéssel, és elhivatottsággal viszonyulunk a kis kedvencekhez, mintha a sajátunkról lenne szó. Mindent elkövetünk, hogy mind a gazdik, mind az állataik a lehető legkisebb stresszként éljék meg a rendelőben eltöltött időt.

Jelmondatunk továbbá tükrözi a gazdikkal történő részletes és közvetlen kommunikációt, melynek segítségével az adott helyzetnek, igénynek megfelelő, legjobb döntést tudd hozni.

Az Állatgyógyászati Központ folyamatos fejlesztésével, dolgozóink folyamatos képzésével igyekszünk elérni, hogy a Szigetközben lakóknak és a hozzánk ellátogatóknak magas színvonalú kisállatgyógyászati ellátást tudjunk biztosítani.

Fontos számunkra, hogy ne csak az állatod, hanem Te is jól érezd magad nálunk.

Válaszd a kényelmi szolgáltatásainkat!

Időpontfoglalási lehetőség

Egyes beavatkozásokra hétköznapokon online is tudsz időpontot foglalni az "időpontfoglalás"-ra kattintva. Vannak olyan vizsgálatok, vagy műtétek, amikre csak rendelési időben a 96-686-833-as telefonszámon, vagy személyesen tudsz foglalni . Kérlek, olvasd el a részletes időpontont foglalási szabályzatunkat!

Drop-off rendszerű ellátási lehetőség

A rendelőnkbe délelőtt, amikor mész munkába, vagy dolgodat intézed, beadhatod kedvenced. Mi napközben elvégezzük a kivizsgálását, a szükséges kezelését, és délután haza tudod vinni. Nincs szükség szabadnap kivételére, vagy hosszas várakozásra. Macskák, nyulak esetében korlátozott számban hétköznapokon lehetőség van bentlakásra is.

Rendelőnkben recepció működik

A gyorsabb kiszolgálás, gyógyszerkiadás, adminisztráció megkönnyítésére hétköznapokon recepciós munkatársunk teszi gördülékenyebbé a munkánkat.

A rendelőnk elsősorban kutyák, macskák és nyulak ellátására specializálódott.

A rutin feladatok, védőoltások, parazita ellenes kezelések, szaktanácsadás mellett számos szakterülettel kiemelten foglalkozunk. Fogászati röntgen- és fúróegységünkkel speciális fogászati ellátást tudunk biztosítani, továbbá kiemelkedő szemészeti műszerparkkal rendelkezünk. Digitális röntgenünk, színes doppleres ultrahangunk, HDO vérnyomásmérőnk, EKG berendezésünk, merev endoszkóp rendszerünk, digitális otoszkópunk segítségével teljes körű belgyógyászati, szülészeti, bőrgyógyászati, fülészeti ellátást tudunk biztosítani.

Az egyszerű rutin műtéteken túl bonyolultabb lágysebészeti beavatkozásokat is végzünk, melyeket steril műtőnkben, a legbiztonságosabb – altatógéppel történő – altatásban, folyamatos műtéti monitorozás mellett végezzük. A műtéten átesett betegeink az erre kialakított megfigyelő helyiségben ébrednek, hogy a szövődményeket minimálisra csökkentsük, és csak a teljes felébredés után kerülnek vissza gazdájukhoz.

Munkánkat saját laboratóriumunk, külsős labor partnereink, illetve elsősorban budapesti szakellátást biztosító kollégáink teszik teljessé, ezáltal biztosítva a teljes körű, gyors és szakszerű beavatkozásokat.

Nyulak teljes körű kivizsgálása

Rendelőnkben kiemelt helyet foglalnak el a nyúl páciensek. Egzotikus szakállatorvosunk mellett minden orvosunk foglalkozik nyulak ellátásával is. Az egyszerűbb beavatkozásokon, ivartalanításokon túl fogászati ellátást (fogkorrekciót, foghúzást), röntgen-, ultrahang vizsgálatokat, bonyolultabb lágyszervi műtéteket is végzünk. 

Rólunk írtátok

Széchenyi 2020